Divendres, 29 de Març de 2024 - HL: 10:26El sol surt a les (06:37:56) i s'amaga a les (19:12:16) el dia dura (12:34:20)Usuari: No Registrat
L'escut
Joventut Sant Pere Màrtir
jugadors disputant un partit
Pre-benjamí temporada 2003-2004
Inici Actualitat Qui soms Com arribar Història Fes-te Soci Notícies Fotos Google Maps Usuaris

Infantil: Vilamalla - JSPM (2-4)

[7 de Novembre del 2009] [14:43] - [Avui fa 5255 dies 19h 43m 16s.] Lectures: 1090

Entretingut i emocionant partit el disputat aquest dissabte el matí en el municipal de Vilamalla, entre dos equips igualats, on l’oportunitat i els contraatacs han estat decisius.

El JSPM ha començat dominant. Al minut 4 els visitants han fet el primer gol. Al minut 7, oportunitat feta malbé en no definir el davanter visitant davant el porter local. En el bis a bis, ha guanyat el porter. Esperonats, els locals han fet un pal a la porteria visitant al següent minut. I al 12, passada del porter visitant cap a endavant, la defensa local a contrapeu i el davanter visitant materialitza el segon en el seu compte particular. Fins al minut 25, anar fent, i en aquest, xut del Vilamalla blocat pel porter visitant. Al 26 una altra oportunitat dels locals, en xiular una cessió. Cap problema: bloca el porter. Seguidament, passada cap a endavant, contraatac dels visitants i pal en la porteria local. I després d’aquest pal, al minut 28, contraatac aquesta vegada dels locals i gol. 1 a 2 i al descans.

Es descansa i....massa que es descansa. Domini inicial dels locals que es deriva en: a) desespero d’en Mas al qui l’àrbitre li diu que calli, s’assenti i li ensenya una de groga; b) un xut del Vilamalla al travesser de la porteria del JSPM al minut 6 i c) gol de l’empat al minut 7. Amb el 2 a 2, en Sisu li ha cantat les 40 a l’àrbitre i aquest l’ha contestat amb una de vermella: Au, sense entrenador. I ara: com ho farem, tenint en Mas amb una de groga? Doncs, de moment, penal contra el JSPM correctament xiulat per coça del lateral dret nostre al davanter d’ells. Ai, Ai, Ai.... El tiren a fora. Sort. Això ha marcat inflexió. Passada del porter cap endavant, l’agafa el migcampista nostre, la passa en profunditat a l’Etó, però aquest no hi arriba. Hi arriba abans un defensa que marca en pròpia porta. Minut següent a fallar el penal. Els locals, estaven distrets amb el penal fallat i en la primera jugada la foten a dins la seva porteria. Mala sort, però el Vilamalla s’ha despertat i enmig de la pressió, el nostre migcampista (sí, el del passe en profunditat) va i la toca amb la mà. Però amb tota la intenció del món, eh? Per tallar el joc. Una altra groga. Del minut 20 al 30, domini dels locals i aguante dels visitants. Finalment, al minut 31 de la segona part i en un contraatac, el JSPM ha signat el definitiu 2 a 4.

Enviada per : Josep Coromina