El nostre escutJ.S.P.M.

Les Notícies

Un partit de futbol
Enviada per: Josep Coromina Vilarrasa
El dia [02/04/2021] [12:07] - Aquesta notícia ha estat llegida 170 vegades.
 

En el municipal de Montagut, ahir dijous sant vam poder contemplar un partit de futbol amb tots els ingredients. Expectatives, joc, públic i.... resultat injust.
El Montagut es presentava com a favorit. Els visitants, esperant aguantar el marcador i amb la necessitat de puntuar, per treure's el regust de l'anada a Castellfollit la setmana passada.
Joc: la primera part fou del Joventut Sant Pere Màrtir. Totalment. L'empat a un a què es va arribar al descans no fa justícia al que es va veure en el camp. La teranyina del mig del camp del visitant minvava la moral dels locals a mida que passaven els minuts. La pressió sobre la defensa local donava els seus fruits en tant el Montagut no podia trenar joc des de darrera. El joc directe mal recurs pels locals. La defensa del JSPM incommensurable.
A la segona part el JSPM s'ha avançat amb dos gols. Nervis en els locals i també en el porter visitant que va veure la segona tarja groga amb una espenta prèvia de l'hàbil davanter local que el va treure fora de l'àrea. I enlloc de ser falta al porter, es va expulsar aquest. A partir d'aquest fet, mitja hora en què els locals van fer els dos gols, reflectint un empat injust pels visitants.
Agraïment al públic del JSPM desplaçat a Montagut que va ser aplaudit pels nostres jugadors al final del partit.



Les Notícies versió 2.00
Realitzada per TQB
© Toquinbar - JSPM, (2005-2008)