Les Notícies

Futbol 7: Escola Pia - Benjamí "A" (5-3)
Enviada per: Josep Coromina
El dia [20/02/2007] [22:00] - Aquesta notícia ha estat llegida 961 vegades.

L'equip benjamí "A" del Joventut Sant Pere Màrtir ha perdut també en el camp de l'Escola Pia amb un resultat que és enganyós. El 5-3 final no ha reflexat el que s'ha vist en el terreny de joc.

En una primera part maca, el Joventut Sant Pere Màrtir ha lograt un meritori 1-3. Cert que l'Escola Pia s'ha avançat al primer minut del partit, però els de Sant Pere Màrtir han jugat bé. Amb la pluja i l'escassetat de jugadors, (el Joventut era 7 de justos), i aprofitant el cansanci de l'equip visitant, l'Escola Pia n'ha fet 4 a la segona part.

Val a dir que l'estat del terreny de joc ha propiciat alguna jugada desgraciada que ha acabat en gol. També fer notar que el Joventut ha jugat gairebé tota la segona part amb un jugador menys que s'ha retirat per fred.