Les Notícies

Infantil: JSPM - C.E. Besalú (0-3)
Enviada per: Antoni Quintana Barnadas
El dia [04/03/2007] [07:45] - Aquesta notícia ha estat llegida 1131 vegades.

Ahir es va jugar aquest partit contra el Besalú i avui, després de dormir-hi, encara estic emprenyat. La meva indignació no es pel resultat, ni pel que va passar dins el terreny de joc, just tot el contrari, es pel que va passar fora del terreny de joc.

4 jugadors de l'infantil de l'At. Olot van venir a escalfar el partit i a provocar als jugadors del Besalú, sembla ser que llançaven insults amb llengua africana. Un cop acabat el partit i va haver una pica-baralla entre els jugadors de l'At. Olot i el Besalú. La cosa va anar tant ràpida que els responsables del club no hi vam poder ser-hi a temps per impedir-ho.

Després d'explicar el que no havia d'haver passat mai, ens centrarem en el partit que ha estat clarament favorable als visitants, però no en el joc que ha estat igualat. En el minut 2 el Besalú ja s'havia avançat en el marcador quan el crack del Besalú (M. Conteh) ha aprofitat un mal rebuix de cap, que s'ha quedat curt. El Besalú ha tingut una altre jugada clara de gol i el Joventut ha fallat dues també clares davant el porter visitant.

En la segona part el JSPM ha apretat als visitants, però sense crear jugades de perill. En el minut 16 un altre cop el crack (M. Conteh) s'aprofitat d'un clar fora de joc per marcar el segon pels visitants. Aquest gol ha trencat el partit que fins el moment es podia haver empatat en qualsevol jugada. El JSPM ha avançat més les líneas i en un còrner a favor hem rebut el 0-3 definitiu també obra d'en M. Conteh en el 25 de la segona part.

L'equip ha lluïtat però no ha estat gens encertat, amb aquest resultat perdem distància al cap de la classificació i també s'hi afegeix per la lluïta el C.E. Besalú.