Les Notícies

Infantil: JSPM - Joanetes C.F. (8-1)
Enviada per: Antoni Quintana Barnadas
El dia [11/03/2007] [08:05] - Aquesta notícia ha estat llegida 1071 vegades.

En la primera volta, quan ens vàrem enfrontar al Joanetes en el seu camp bufava un fort vent, doncs ahir i va tornar. El partit disputat ahir no es va semblar en res al de la primera volta, un JSPM concentrat va derrotar sense pietat a un Joanetes que es va ensorrar després del segon gol.

El partit es va jugar contra un fort vent, els locals van tenir el control de la pilota i el domini total del partit. En el minut 2 en la primera jugada perillosa en Javi estavellava la pilota al pal, després d'una bona intervenció del porter visitant que dos minuts més tard va fer dues parades més de merit, que per mala sort no van ser gol. Això feia pensar que seria un partit complicat, però vam trobar el forat de la porteria. En el minut 21, 25 i 31 en Javi va marcar 3 gols, en el 33 en Dani fallava davant el porter però en el 35 marcava el 4-0.

En la segona part el Joanetes va jugar amb només 10 jugadors, el JSPM va fer molts canvis i el partit encara va ser més superior als locals que van marcar 4 gols més. En el minut 3 en Javi, en el 5 en Manel, en el 11 i 18 en Kissima. En les acaballes del partit el Joanetes va marcar el gol de l'honor.

Després d'aquesta jornada encara estem vius en el campionat, la setmana passada es va perdre contra un rival directe (Besalú), però quan ens pensavem que ho teniem tot perdut, el líder (At. Olot) també va perdre i això fa que tornem a dependre de nosaltres mateixos.