El nostre escutJ.S.P.M.

Les Notícies

Infantil: JSPM - C.E. Abadessenc (3-0)
Enviada per: Antoni Quintana Barnadas
El dia [25/03/2007] [09:00] - Aquesta notícia ha estat llegida 1099 vegades.
 

Ahir l'infantil es va enfrontar, sota un vent molt fred i una pluja molt suau, al Club Esportiu Abadessenc. Equip que actualment està situat al quart lloc de la taula, imbatut en el seu propi estadi però molt irregular en les seves sortides.

Els locals van sortir molt concentrats (com en el tres darrers partits) i molt aviat van arribar els fruïts, en el minut 7 en Kissima va marcar el primer, llavors van arribar dues jugades més de gol que van fallar. En un domini total del JSPM, l'Abadessenc va arriscar treient un jugador de la defensa per posar-lo al mitg del camp, aquest fet va comportar que les jugades del Joventut fossin de molt perill cada vegada. En el 20 un altre cop en Kissima va marcar el segon, els visitants tant sols van xutar en dues ocasions, les dues de falta.

En la segona el JSPM va seguir dominant, en el minut 38 en Mamadou va marcar el tercer, en el 43 en Javi va fallar davant el porter i en el 55 en Mamadou va estavellar un pilota a la creueta. Els darrers 5 minuts va estar dominats pels visitants que van entrar l'àrea amb perill en tres ocasions.

Amb aquest resultat seguim primers, L'At. Olot ha de jugar un partit ajornat, però encara depenem de nosaltres per aconseguir acabar en el lloc més alt de la classificació.


Les Notícies versió 2.00
Realitzada per TQB
© Toquinbar - JSPM, (2005-2008)