Les Notícies

Infantil: JSPM - At. Olot (1-0)
Enviada per: Antoni Quintana Barnadas
El dia [01/05/2007] [19:07] - Aquesta notícia ha estat llegida 1585 vegades.

Avui a les 11:30 es jugava aquest partit, el darrer d'aquesta temporada en competició oficial. Era el partit més difícil de tots els que hem jugat (tant nosaltres com l'Atlètic Olot), ens hi jugavem el campionat de lliga de la 3ª divisió del grup 3.

Estava pluguent amb ganes, el camp ha començat a envasar-se en una de les àrees, algú temia que el partit es tornés a ajornar de nou, però finalment s'ha jugat. Era el millor que podia passar ja que els dos conjunts estaven molt neguitosos.

El partit ha començat molt puntual, el camp estava relliscós i la pilota lliscava per damunt de la gespa agafant una velocitat espectacular. El dos conjunts sabien molt bé el que es jugaven, aixó feia que no arrisquessin gaire, al JSPM amb un empat en feia prou, però no ha deixat en cap moment de lluitar per la victòria. El joc no ha estat molt bo, tot i que els jugadors dels dos equips ho han donat tot. Els locals que han tingut més ocasions han marcat en el minut 70 amb un gol de l'Aleix. Amb aquest gol el públic, els jugadors i la banqueta han embogit, només quedaven dos minuts per ser els campions!!!