Les Notícies

Infantil: JSPM - C.E. Llançà (3-3)
Enviada per: Antoni Quintana Barnadas
El dia [20/05/2007] [13:48] - Aquesta notícia ha estat llegida 986 vegades.

Ahir el matí es van enfrontar dos campions de grup de la tercera divisió d'infantils. El campió del grup 4 (Club Esportiu Llançà amb 23 victòries, 2 empats i 1 derrota) contra el campió del grup 3 (JSPM amb 19 victòries, 3 empats i 2 derrotes). Les estadístiques feien preveure un partit igualat, encara que fossin més positives pels visitants.

En la primera part el Llançà va apretar de valent a un JSPM que va sortir al camp amb 3 baixes importants en les seves files i que a més a més estava adormit. En el minut 5 l'interior esquerra del Llançà marcava el 0-1, en el 20 pujava el 0-2. El JSPM va reaccionar i al cap de 5 minuts en Kissima escursava les distàncies, però de poc va servir ja que els visitants van posar el 1-3 en el 30 de la primera.

En la segona, els locals van sortir convençuts de poder aixecar el partit. Quan tant sols s'havien jugat 4 minuts en Javi va escursar les distàncies, era el 2-3. El domini era del JSPM (el Llançà havia fet canvis) que podia empatar en qualsevol moment, però l'empat no va arribar fins al final del partit, en el 33 en Pol va marcar el definitiu 3-3.

Molt bona primera part del Llançà i bona segona del JSPM.
La setmana que ve tenim un torneig a Camprodon, es jugarà durant tot el dissabte i diumenge el matí.