Infantil: C.E. Llançà - JSPM (5-1)
Enviada per: Antoni Quintana Barnadas
El dia [03/06/2007] [19:04] - Aquesta notícia ha estat llegida 790 vegades.

Ahir l'equip infantil es va desplaçar fins a la comarca de l'Alt Empordà per disputar un amistòs contra el Llançà. Crec que la paraula amistòs ve d'amistat, o el que seria el mateix fer amics. Això és el que van fer els jugadors del JSPM mentre que els del Llançà van dedicar-se a jugar a futbol d'una manera força espectacular.

Bufava una forta tramuntana, el JSPM tenia el vent a favor, però van sortir al camp ven adormits i en el primer minut el Llançà va marcar l'1-0 a la sortida d'un còrner, en deixar rematar sense cap entrebanc a un jugador del Llançà. En el minut 12 en picar una falta va tornar a rematar un altre jugador totalment sol dins l'àrea i va fer pujar el 2-0. El JSPM va reaccionar i al cap de 2 minuts en Kissima va escursar distàncies. En el minut 18 un altre cop en Kissima va estar a punt de tornar a marcar quan va estavallar la pilota contra el cos del porter del Llançà. El Llançà estava jugant molt bé i fruit d'aquest joc van arribar dos gols més en el 32 i en el 33.

Amb el resultat tant clar de 4-1 i el vent en contra, la segona part es presentava força malament. El JSPM va defensar-se més enrera i va jugar en només una punta. Això va dificultar el joc del Llançà que va tenir el domini del partit però només va poder marcar un gol, en l'últim minut del partit, en un fort xut desde fora l'àrea.

Partit en el que s'ha notat una baixa forma física del JSPM que ja no entrena com ho feia. El Llançà que ha jugat fantàsticament bé ha estat molt superior als nostres jugadors.