Les Notícies

P. Equip: JSPM - C.F. Serinyà (0-3)
Enviada per: Antoni Quintana Barnadas
El dia [04/11/2007] [10:21] - Aquesta notícia ha estat llegida 1138 vegades.

Ahir a la tarda va debutar com a porter del Sant Pere Màrtir en Joan Pau Berga, per la lesió que va patir la setmana passada en Jordi Comas, però aquest debut no va ser gaire afortunat ja que es va lesionar abans d'acabar la primera part. Aquest fet va fer que en el minut 10 de la segona part també debutés a la porteria local el jugador del cadet Jesus Rebull, el qual va fer un bon debut desbaratant dues jugades del Serinyà on porter i davanter van mesurar talent.

El Serinyà va guanyar aquest partit amb claretat, va fer un futbol molt directe. En la primera jugada quasi fa gol, en la segona va marcar i en la tercera va posar ja el 0-2. El JSPM no ha jugat gens bé, ha perdut moltes pilotes al mitg de camp i ha arribat en poc perill a la porteria visitant.

Només començar la segona part els visitants han posat el 0-3, el JSPM ha hagut de canviar el porter i també ha fet canvis en les altres línies. A partir d'aquí s'ha notat una millora en el joc i ha apretat al Serinyà que ha començat a fer perillosos contra-atacs. Aquest ha estat un mal partit, però voldria destacar que els nostres jugadors han intentat elaborar futbol des del primer minut fins a la fi del partit, jugant i no llençant cap pilota.