Les Notícies

Cadet: JSPM - P.U. Figueres (1-6)
Enviada per: Antoni Quintana Barnadas
El dia [04/11/2007] [15:21] - Aquesta notícia ha estat llegida 983 vegades.

Avui ens ha visitat la Penya Unionista de Figueres, on els seus jugadors són tots de segon any i tenen més força que els nostres que són de primer any. Aquest serà segurament un dels equips que lliutarà per aconseguir el campionat en el nostre grup.

Els visitants han sortit al camp molt més mentalitzats que els nostres jugadors i en el minut 10 el resultat ja era de 0-3. A partir d'aquí el JSPM ha reaccionar però ha fallat una clara ocasió que ha sortit pel damunt de la porteria contraria. Els visitants han tornat a marcar abans d'anar als vestidors.

En la segona part els locals han millorat el joc i han plantat cara al PUF. Els visitants han marcat el 0-5 i el 0-6, en dues badades, però hem escursat les distàncies marcant un gol des de fora de l'àrea amb un bon xut de l'Abde.