Les Notícies

Futbol-7: Bosc de Tosca "A" - Benjamí (5-6)
Enviada per: Rosa Berenguer i Martí Solà.
El dia [02/12/2007] [16:46] - Aquesta notícia ha estat llegida 1071 vegades.

Aquesta vegada els dos equips han estat força igualats durant tot el partit. Ha estat un partit de patiment per als pares ja que no es veia clar qui guanyaria fins que s'ha acabat. Els nanos de l'equip contrari eren més alts i reforçats que els nostres i ens han fet moltes faltes; tot i així, el marcador s'ha decantat pel nostre costat. Ha marcat primer el Bosc de Tosca i al final de la primera part el resultat era favorable al JSPM: 1 - 3.

A la segona part, el contrari ha remuntat una mica, però, gràcies a les intervencions del nostre porter Lluc, no ens han pogut avançar en cap moment i hem arribat al final amb una ajustada victòria per 5 a 6. Calia aquesta victòria per a donar moral als nanos després de l'ensopegada de la setmana passada.