Les Notícies

Cadet: JSPM - C.F. Base Roses (3-1)
Enviada per: Antoni Quintana Barnadas
El dia [13/01/2008] [15:05] - Aquesta notícia ha estat llegida 947 vegades.

Després de les vacances nadalenques, ha tornat a arrancar la lliga de cadets. Sota un sol molt maco i sobre un terreny de joc molt pesat s'ha disputat un partit que el resultat del mateix marcaria quin dels dos equips acabaria l'un davant de l'altre en la classificació al final de la primera volta.

En la primera part els locals han jugat molt bé, ho han fet millor que l'equip contrari. En Luisma ha marcar en el minut 5 i en Jordi Chacon a posat el 2-0 en el 35 al picar la pilota per sobre el porter del Base Roses.

En la segona part els visitants s'ha posat les piles i ens han apretat durant el primer quart, el fruit ha arribat en el minut 52 quan han escurçat les diferéncies. Els locals han reaccionat i han tornat a marcar mitjançant en Kissima, era el minut 62. Fins al final del partit el joc ha estat equilibrat, però l'àrbitre ha anulat (per error) un gol vàlid d'en Pol.