El nostre escutJ.S.P.M.

Les Notícies

P. Equip: C.E. Sant Esteve - JSPM (3-0)
Enviada per: Antoni Quintana Barnadas
El dia [20/01/2008] [18:53] - Aquesta notícia ha estat llegida 1087 vegades.
 

El primer equip del Joventut s'ha desplaçat al camp del Sant Esteve un dels equips que lluïta al cap davant de la taula per pujar de categoria. Les reduïdes mides del camp feien pensar que el Sant Esteve patiria per guanyar el partit, però just tot el contrari, no ha tingut cap problema per derrotar amb claretat als nostre homes.

Només començar el partit, el clar domini dels locals han fet pujar al marcador dos gols en pocs minuts. En el minut 20, una mala entesa entre dos defenses del Sant Pere Màrtir, ha estat molt ben aprofitada per marcar el tercer. Els visitants no han arribat a la porteria local en cap ocasió, el bon joc del Sant Esteve ho ha impedit.

En la segona part els visitants han millorar i els locals no han pogut realitzar el seu joc, fins hi tot, s'han posat neguitosos i han escridessat a l'àrbitre que apunt ha estat de perdre els papers. El colegiat (encertadament) ha expulsat un jugador local amb doble amonestació, llavors amb un home més el Sant Pere Màrtir ha arribat en perill.

La mala notícia ha estat la lesió del jugador del Sant Pere Màrtir Albert Pinadero, el qual s'ha trencat el peu.


Les Notícies versió 2.00
Realitzada per TQB
© Toquinbar - JSPM, (2005-2008)