Les Notícies

P. Equip: JSPM - Les Planes (0-3)
Enviada per: Antoni Quintana Barnadas
El dia [02/02/2008] [20:32] - Aquesta notícia ha estat llegida 1015 vegades.

El resum del partit serà molt reduït. Tal com acostuma a passar-nos en el minut 5, en una badada, ens claven el 0-1. Quant tot just començavem a recuperar-nos ens fem un gol que entra per tota l'esquadre, després que l'Ali toqués la pilota amb el taló, en aquesta mateixa jugada l'àrbitre no va veure que dos jugadors visitants toquessin la pilota amb la ma. En el minut 23 un fora de joc claríssim, que no va xiular el colegiat (un jugador de Les Planes estava fent companyia al nostre porter) va fer pujar el 0-3.

Partit sentenciat, més per l'àrbitre que pel contrari. El JSPM només va xutar entre els tres pals en una ocasió, el porter es va haver de lluïr per aturar el xut. Amb el 0-3 Les Planes es va oblidar de jugar, ja no li calia. En la segona part el Sant Pere Màrtir va fer uns molt bons 15 minuts, llavors el partit va decaure i no vam poder veure cap jugada de merit.