El nostre escutJ.S.P.M.

Les Notícies

P.Equip: JSPM - Vilallonga (0-0)
Enviada per: Josep Coromina
El dia [05/10/2008] [14:23] - Aquesta notícia ha estat llegida 1217 vegades.
 

En el primer encontre de lliga que el Joventut Sant Pere Màrtir juga a casa, s’ha rebut la visita del Villallonga. El resultat de 0–0, no es gaire just perquè el Joventut Sant Pere Màrtir ha disposat de més jugades de gol.

Ha començat el partit amb un disputat mig camp i semblava que el Joventut encara li pesava el resultat de la setmana passada. No obstant, a mida que la pilota rodolava, l’equip s’ha assentat. El pal de la porteria dels visitants els hi ha jugat com a jugador del Vilallonga en dues ocasions. S’han vist masses targetes, dues per mans absolutament merescudes i les restants per faltes que es podien estalviar. És important que en la nova imatge que el Joventut Sant Pere Màrtir vol oferir, la presència de targetes inútils es redueixi a la mínima expressió, perquè també impliquen un cost econòmic.

A la segona part, els nervis han fet descol·locar els locals i la pilota anava massa a cel, enlloc de buscar al company desmarcat. Els de la Vall de Camprodon han sapigut aprofitar-se del desconcert aguantant un resultat final igual que el del prinicipi. El joc l’ha posat l’equip local, no només amb els dos pals citats sinó en vàries jugades. Bones sensacions transmeses cap a una afició incondicional. En aquesta lliga farem coses importants.


Les Notícies versió 2.00
Realitzada per TQB
© Toquinbar - JSPM, (2005-2008)