P. Equip: JSPM - Sant Esteve (1-3)
Enviada per: Antoni Quintana Barnadas
El dia [18/10/2008] [18:44] - Aquesta notícia ha estat llegida 1128 vegades.

Resultat injust
Sobre un terreny de joc ben mollat i sota la pluja s'ha disputat la quarta jornada de lliga de la tercera territorial. Avui ens ha visitat el Sant Esteve el tercer classificat després de disputar-se 3 partits.

Els visitants s'ha emportat els tres punts després de patir molt durant tota la segona part. El JSPM (l'equip de l'Edu i en Xicu) ha fet un bon partit el qual es mereixien guanyar, han jugat bé i han tingut al rival contra les cordes. El resultat era el d'empat a 1, quan en el minut 84, en una jugada aillada, els de la Vall d'en Bas han marcat el 1-2. El Sant Pere Màrtir ho ha intentat però no han pogut aixecar el partit. En el minut 95 una falta, aparentment sense massa perill, ha acabat entrant per tota l'esquadra deixant el resultat definitiu de 1-3. L'àrbitre no ha parat de treure cartulines fins a expulsar a 5 jugadors, 3 locals i 2 visitants.