El nostre escutJ.S.P.M.

Les Notícies

Infantil: JSPM - Porqueres (2-0)
Enviada per: Joan Mas
El dia [09/11/2008] [19:40] - Aquesta notícia ha estat llegida 1100 vegades.
 

L'equip inicial del Sant Pere Màrtir ha estat: Adrià a la porteria; Abulai i Musta de centrals, Albert i Abdel de laterals dret i esquerra respectivament; Aziz i Mamedi d'interiors i Alex de mig. A davant en Bulli, l'Isu i en Zaca. De suplents hi havia en Hakim, en Noureden, l'Andol i en Rafael.

L'absència de Balsharan, que se'n torna temporalment a l'Índia i d'en Marei per lesió han obligat a fer alguns canvis a la defensa com la incoporació de l'Abdel que normalment el podíem veure jugar a la mitja. També és important el canvi de sistema de l'equip, que ha apostat per un joc més ofensiu (4-3-3) en substitució del més conservador 4-4-2.

L'evolució positiva de l'equip, sobretot a la mitja i la defensa, han permès a l'equip tenir la possessió de la pilota la majoria de temps, traslladant el joc a camp contrari i causant perill. La pressió a camp contrari i el bon posicionament al camp han permès que arribés el primer gol de mans d'en Zaca després d'una esplèndida jugada de banda on intervingué de manera decisiva l'Isu. El segon gol arribà poc abans d'acabar la primera part després d'una jugada individual de Mamedi que, recuperant la pilota a mig camp, recórrer el camp contrari en soliari i gràcies a una combinació amb l'Isu supera la defensa i fa gol.

A la segona part l'UE Porqueres B ha sortit amb la intenció de capgirar el marcador, però la nostra defensa ha estat atenta i ha frustrat els contraatacs contraris. És destacable l'actuació de l'Abdel, que tot i no haver jugat mai de defensa ha assimilat els conceptes bàsics i ha sorpès per la seva contundència i efectivitat. Els canvis no s'han fet esperar, i durant el transcurs de la segona part ha entrat al terreny de joc en Hakim, subtituïnt l'Aziz; en Noureden per en Bulli i en Rafael per en Zaca, que ha rebut una ovació per part dels seus companys i el públic.

Tot i que l'equip s'ha relaxat durant la segona meitat, hem continuat veient bon futbol i múltiples ocasions que podrien haver ampliat el marcador. L'expulsió injusta de l'Àlex ha estat la nota negativa d'un partit que dóna aire i moral als infantils del Sant Pere Màrtir.


Les Notícies versió 2.00
Realitzada per TQB
© Toquinbar - JSPM, (2005-2008)