Les Notícies

Infantil: JSPM - C.E. Abadessenc (3-2)
Enviada per: Narcís Capdevila
El dia [23/11/2008] [16:14] - Aquesta notícia ha estat llegida 1224 vegades.

El Joventut Sant Pere Màrtir va aconseguir una nova victòria, la tercerca consecutiva, contra l'Abadessenc. Una victòria, que a diferència de les anteriors, es va aconseguir patint molt, a base d'esforç, i pràcticament a l'últim minut. L'onze inicial va ser el següent: Puertas a la porteria, Defensa amb Abdel, Abulai, Mustafa i Albert, migcamp amb Àlex, Mamedi i Aziz i davantera amb Zaca, Noureden i Jose. El partit va començar trencat, sense un dominador clar, fins que a la sortida d'un corner picat per l'Àlex, l'Albert Aguilera va fer una increïble empalmada que va anar a tota l'esquadra. Un golàs que posava l'1-0. L'Abadassenc va reaccionar i va començar a imprimir un ritme molt alt de partit i de moviment de la pilota, aconseguint remontar el partit amb dos gols bastant treballats, un dels quals provenia d'una jugada en fora de joc. El Sant Pere Martir va gaudir d'alguna altre ocasió clara de Mamedi i Zaca, però no van materialitzar. Abans de la mitja part, va entrar Isu per Noureden i Buli per Jose.

La mitja part no va semblar canviar molt les coses. El partit va seguir trencat, sense molt de ritme ni dominador clar. Marei va entrar al camp en substitució d'Abdel. Però de cop, cap al minut 20 de la segona part, el Joventut Sant Pere Màrtir es va posar les piles i va començar a jugar amb tot. Amb més cor que cap els jugadors van pressionar i correr com lleons els 25 minuts que quedaven i van sobrepassar per empenta a l'Abadessenc. Les ocasions es van succeir: Isu, en una jugada extranya, va enviar la pilota al travesser, Buli va fer una gran jugada que va acabar amb xut d'Isu a mans del porter i finalment, Zaca va fer l'empat a dos després d'una jugada plena de rebots dins l'àrea. El gol encara ens va esperonar més i es va redoblar la pressió al rival. A 15 minuts el final va entrar Rafa Latorre que va gaudir al cap de poc d'una oportunitat dins l'àrea i es va mostrar molt motivat tot el partit. A 5 minuts del final, en una nova jugada embarullada a l'àrea, l'àrbtire va xiular un penal discutible sobre Zaca. El mateix Zaca va xutar, però el tir va sortir fora. Sorpresivament, aquesta errada no va mermar la moral del Sant Pere Martir que ho va seguir buscant, i a dos minuts del final, en una nova jugada conflictiva a l'area on Aziz i el porter rival van xocar durament, la pilota va quedar solta i Zaca, a plaer i a porteria buida, va marcar el 3-2 definitiu.