El nostre escutJ.S.P.M.

Les Notícies

Infantil: Ter Brugent - JSPM (4-0)
Enviada per: Joan Mas
El dia [11/12/2008] [12:35] - Aquesta notícia ha estat llegida 1118 vegades.
 

El Sant Pere Màrtir ha sortit amb Adrià a la porteria; Abdel, Musta, Abdulai i Albert a la defensa; Alex, Aziz i Mamedi al mig i a davant Isu, Bulli i Zaca. Tot i que l'equip era conscient de la dificultat d'aquest matx, s'ha plantat cara. La primera part ha estat de domini clar del Ter-Brugent, que en pocs minuts ha fet un gol i s'ha posat pel davant del marcador. La defensa ha tingut moltes dificultats per treure la pilota de les zones de perill i el segon del Ter-Brugent no s'ha fet esperar. Als últims minuts de la primera meitat el Sant Pere Màrtir ha ressucitat i ha tingut unes quantes ocasions de gol.

Només començar la segona part en Bulli i en Mamedi han estat substituïts per Nureden i Rafael respectivament. L'equip ha estat més encertat durant la segona part, jugant més per banda i excercint una pressió més gran a camp contrari. Un parell de xuts perillosos d'Isu i les pujades ofensives d'Aziz han estat apunt d'acabar en gol. No obstant el Ter-Brugent s'ha aprofitat d'un parell d'errors defensius greus per marcar dos gols i tancar el marcador.

Tot i els errors comesos, que sens dubte s'hauran de revisar i corregir, el Sant Pere Màrtir ha demostrat que pot plantar cara als equips més alts de la classificació.


Les Notícies versió 2.00
Realitzada per TQB
© Toquinbar - JSPM, (2005-2008)