Les Notícies

Cadet: Base Roses - JSPM (4-2)
Enviada per: Antoni Quintana Barnadas
El dia [18/01/2009] [22:59] - Aquesta notícia ha estat llegida 969 vegades.

La millor classificació del Base Roses en la taula feia pensar que els locals serien els qui porterien el pes del partit, però no var ser així.

En la primera part el Sant Pere Màrtir dominava lleugerament quan una errada va propiciar el penal que feia pujar el 1-0, era el minut 16 i 4 minuts més tard al rematar un còrner en Ferran empatava el partit. En un altre errada defensiva els locals tornaven avançar-se. Amb el 2-1 arrivariem a la mitja part després de que els visitants estavellessin una pilota al pal al rematar un altre còrner.

En la segona part el domini visitant es va incrementar, però un altre errada, aquest cop al fer malament el fora de joc, un jugador local es va quedar sol davant el porter marcant el 3-1. El Joventut va insistir però no va escursar diferéncies fins el minut 60 quan en Ferran va marcar al picar una falta quasibe desde mig camp. Amb el 3-2 el Base Roses encara es va tancar més a la seva àrea, però no n'hi ha prou de dominar, per guanyar la pilota té que entrar a la porteria i els visitants no van estar encertats. En el minut 78 el Base Roses va marcar el 4-2 i va sentenciar al Sant Pere Màrtir amb un càstig massa gros, el resultat final no fa mérit al que es va veure sobre el terreny de joc.