Les Notícies

TERCER PARTIT AMISTÒS DELS INFANTILS
Enviada per: Antoni Quintana Barnadas
El dia [08/10/2006] [00:00] - Aquesta notícia ha estat llegida 929 vegades.

Ahir els infantils van jugar el darrer partit amistòs de pre temporada, ho van fer al camp del Joanetes, un dels equips que ens trobarem a la Lliga.

El partit havia de començar a les 11, però ho va fer amb un cert retard, el terreny estava perfecte i el temps hi acompanyava. El Joventut Sant Pere Màrtir va començar el partit amb molta força, el Joanetes es defensava com podia però surtia molt ràpid al contra atac. Va acabar la primera part amb un resultat molt favorable (1-6).

En la segona part el domini va estar un altre cop pel Joventut, l'equip va surtir al camp molt relaxat i no va jugar al 100 per 100. El resultat final va estar de 2-10, només destacar que van marcar pel Joanetes l'Eric Tarrus i Gerard Espona (Penal) i pel Joventut en Migue, Javi(2), Pol, Kisima(3), Codinach, Adrià i Dani.

Amb aquest partit hem acabat la preparació per aquesta temporada que començarà la setmana que ve, esperem que l'equip no afluixi i ens faci gaudir de molt bon futbol.