Les Notícies

EL PRIMER EQUIP PERD A CASA
Enviada per: Antoni Quintana Barnadas
El dia [08/10/2006] [00:00] - Aquesta notícia ha estat llegida 1032 vegades.

Ahir a la tarda el primer equip del JSPM jugava el primer partit oficial de la temporada a casa. Ens visitava el Castellfollit, equip que la setmana passada havia perdut al seu camp amb Les Preses. A priori tothom pensava que podia ser un partit fàcil, però quan més fàcil sembla el partit pitjor és el resultat.

La primera part acabava amb el resultat de 1-1. En la segona s'avançava en el minut 60 el Joventut que ho estava fent millor que el seu rival. El partit semblava totalment controlat pels locals, però una badada va fer que el Castellfollit empatés el partit. Els visitants es van tancar al darrera i l'entrenador del JSPM va canviar un defensa per un davanter, volia una nova victòria.
Els locals apretaven sensa obtenir cap fruit, en el minut 77 l'àrbitre deixava amb un home de menys als visitants per una entrada molt violenta, es complicava el partit pel Castellfollit que jugant al contra atac va saber reaccionar marcant 2 gols en tan sols 5 minuts deixant als locals amb un pam de nas i la moral per terra. Els nervis van fer que el JSPM fallés varis gols cantats i un penal.

Els jugadors del Joventut ho van donar tot sobre el terreny però la fortuna no els va acompanyar, els partits a vegades son així !!!