Les Notícies

Cadet: C.E. Besalú - JSPM (4-2)
Enviada per: Antoni Quintana Barnadas
El dia [31/10/2009] [19:52] - Aquesta notícia ha estat llegida 1057 vegades.

El Besalú ha guanyat sense ser superior, ni jugar millor que el Sant Pere Màrtir. Era el minut 11 quan els locals han arribat per primera vegada a la porteria d'en Diko i ja l'han perforada. 7 minuts més tard una falta molt llunyana, d'un 40 metres, s'ha colat per sobre el porter. Els visitants han xutat moltes vegades, però sempre amb mala punteria.

En la segona part, en el minut 45 el Besalú ha marcat el 3-0, semblava tot sentenciat, però llavors ha arribat la reacció del Sant Pere Màrtir que en el minut 62 ja havia marcat 2 gols. El domini era pels visitants, però el Besalú jugava al contraatac. Després d'estavallar una pilota al travesser que podia haver significat l'empat, ha arribat la decepció quan el porter visitant ha fet un clar penal al arribar tard a tallar una pilota dins l'àrea. L'àrbitre no ha dubtat en assenyalar penal i en expulsar al porter. El penal ha estat transformat amb el 4-2 definitiu.