Les Notícies

Cadet: E.F. Ter Brugent - JSPM (1-2)
Enviada per: Antoni Quintana Barnadas
El dia [29/11/2009] [18:50] - Aquesta notícia ha estat llegida 1165 vegades.

Molt de fred hem patit avui al municipal d'Hostoles, però també ens ha fet patit i molt el desenvolupament del partit. Amb el vent en contra els locals han començat dominant. En el minut 12 els locals han picat un córner que amb l'ajuda del vent quasi es cola a porteria, però en Diko ha rebutjat la pilota que ha anat al cap d'un contrari fent pujar el 1-0 al marcador. El Sant Pere Màrtir s'ha posat les piles i ha marcat l'empat amb una vaselina per sobre del porter. El conjunt visitant no ha afluixat i ha tornat a marcar el 1-2 en el minut 31.

En la segona part el conjunt local ens ha apretat de valent, han xutat molt a porteria, però sense punteria. L'àrbitre ens ha xiulat un piló de faltes en contra, cada una d'elles, un perill per la porteria d'en Diko. Els visitants jugant al contraatac hem desaprofitar 3 ocasions claríssimes de marcar i sentenciar el partit, però hem patit fins el final.
Volem felicitar als jugadors del Sant Pere Màrtir que han lluitat com lleons per guanyar aquest partit que ha suposat la primera victòria.