Les Notícies

Aleví: JSPM - E.F. Bosc de Tosca (5-2)
Enviada per: Antonio Flores Garcia
El dia [06/12/2009] [07:10] - Aquesta notícia ha estat llegida 1242 vegades.

5 gols "chupi pirilyyy" (que vol dir molt be). Al minut 5 va arribar el primer gol obra del fantàstic jugador Eric, els primers 15 minuts l'Abuba va tenir dues ocasions molt clares, la primera ocasió el xut va passar ran del pal i en la segona ocasió va fallar per que dormia. El domini del partit era pel Sant Pere Màrtir, però en una badada, ens empaten el partit a 1. Emoció a tope, nervis a flor de pell, però l'Abuba al minut 20 fa el segon gol pel Sant Pere Màrtir, en un bon xut. El tercer gol, últim de la primera part, el va fer en Redu en un altre xut perfecte i així s'acabar la primera part.

En els primers minuts de la segona part, un mal rebuix de cap va fer que la pilota es colés a la porteria del Sant Pere Màrtir. Els equips s'ho van agafar molt en serio i això es va veure reflectit en el joc dels equips. El Sant Pere Màrtir va anar per feina i en Redu va tornar a marcar un dels seus golaços, aquest era el 4-2. El cinquè gol el va tornar a marcar l'Eric en un magnific taconaç i s'acaba el partit amb un 5-2.
Aquí teniu la foto d'un equip guanyador. Hi havia alguna baixa però tot i així vam guanyar.