El nostre escutJ.S.P.M.

Les Notícies

Cadet: JSPM - C.F. Joanetes (3-2)
Enviada per: Antoni Quintana Barnadas
El dia [08/12/2009] [14:53] - Aquesta notícia ha estat llegida 1192 vegades.
 

La següent crònica és la que està penjada a la Web del Joanetes C. F.

I de nou donant de menjar als pobres, el Joventut St. Pere Màrtir només havia guanyat un partit.

El seu entrenador així m’ho va dir al finalitzar l’encontre. Varem rebre en la primera part 2 gols estúpids amb jugades no rebutjades a temps i amb facilitat pels nostres defenses.

En Joan retallà amb un gol. En la segona part Rama aconseguí marcà i empatà amb una jugada individual molt bona, però és clar a la següent d’ells rebem el gol tonto de nou, que els posa per davant i dóna el resultat final.

No vull escriure més avui, estic molt enfadat, de poder tenir 15 punts fàcilment a quedar-nos amb els 9 tant treballats d’abans.

Reflexioneu i penseu què voleu fer, de moment no som ningú.

Raul Robles (Entrenador del Joanetes C.F.)


El següent resum és el que hem penjat nosaltres:

El Joanetes ha arribat a Sant Pere Màrtir amb el convenciment de que avui guanyarien en claredat, però nosaltres estàvem segurs de que el partit podria ser nostre. El joc ha estat equilibrat, el Sant Pere Màrtir ha fet un gran esforç per acabar un bon treball. Aquesta victòria ha estat molt treballada, tot i així, hem tornat a patir fins el final.
En la primera part el Sant Pere Màrtir s'ha avançat per 2 gols a zero, però els visitants han escurçat les diferéncies al final de la primera meitat. En la segona el Joanetes ha marcat l'empat, però els jugadors locals han lluitat moltíssim per marcar el gol de la victòria.


Les Notícies versió 2.00
Realitzada per TQB
© Toquinbar - JSPM, (2005-2008)