Les Notícies

Cadet: U.E. Porqueres - JSPM (3-2)
Enviada per: Antoni Quintana Barnadas
El dia [17/01/2010] [00:06] - Aquesta notícia ha estat llegida 1287 vegades.

L'Unió Esportiva Porqueres ens va canviar l'hora del partit de les 11:45 a les 12:30 i encara no entenem el perquè, el partit es podia haver jugat a l'hora que tocava ja que el camp estava lliure, o sigui que vam haver de dinar a quarts de 4 de la tarda.
El partit va començar molt be i va acabar malament. En el primer minut el Sant Pere Màrtir es va avançar en un xut de falta. Amb el 0-1 vam donar la iniciativa al conjunt local que va marcar l'empat en el minut 18 en una jugada en fora de joc. Llavors partit igualat fins a la fi del primer temps.

En la segona el Porqueres només començar ens va fer el 2-1 i poc després un penal va significar el 3-1. A partir d'aquí el conjunt local va dedicar-se a defensar el resultat. L'esforç del conjunt visitant va tenir recompensa al marcar el 3-2 de penal en el minut 20 de la segona. Quan pensàvem que podríem remuntar l'àrbitre ens expulsa un jugador, més tard iguala el matx expulsant a un del Porqueres, però això no es va quedat així o sigui que va acabant expulsant amb vermella directa a un altre jugador nostre.
Es van perdre més de 10 minuts per aturades continues del joc provocades per les expulsions, les topades entre jugadors, lesions d'alguns i per culpa del mateix col·legiat que no deixava picar les faltes amb rapidesa. Però la sorpresa va ser quant l'àrbitre no va afegir temps, segurament perquè tenia que anar a arbitrar un altre partit a la tarda.