Les Notícies

P. Equip: Sant Esteve d'en Bas - JSPM (4-2)
Enviada per: Josep Coromina
El dia [22/02/2010] [20:55] - Aquesta notícia ha estat llegida 990 vegades.

Partit estrany el jugat en una tarda freda i plujosa en el camp del Sant Esteve. El Joventut Sant Pere Màrtir ha començat el partit marcant el primer gol al minut set: El nostre davanter ha aprofitat un servei des de la defensa, guanyant l’esquena del seu marcador. Sense jugar més bé, els locals no només han igualat sinó que s’han avançat en 2 a 1 cap al descans. El primer gol dels locals, a remat de cop de cap i el porter del JSPM no ha pogut fer res, a pesar de l’estirada: ha entrat a tocar el pal dret. L’àrbitre ha tingut els seus més i menys amb l’equip local, expulsant a l’entrenador de la banqueta. El joc ha estat interromput per aquest fet durant un breu espai de temps. Tampoc ha estat la única interrupció per aquest motiu. Ens pensaven que suspendria el partit amb el 0 a 1. Els ànims estaven caldejats. El 2 a 1 ha estat l’aprofitada de l’extrem esquerra del Sant Esteve que ha guanyat la posició al nostre lateral dret.

A la segona part, penal a favor del JSPM, i el porter local l’ha parat (en el centre de la porteria). Com que els locals han entrat a l’àrea abans de picar la pilota, l’àrbitre l’ha fet repetir i el porter l’ha tornat a parar a la seva esquerra. Del dos a dos hipotètic, s’ha passat al 3 a 1. I abans, el porter visitant, que s’estrenava avui en el JSPM, ha parat un penal. Tres a dos en un ràpid contraatac del JSPM i al final del partit, 4 a dos pels locals aprofitant el Sant Esteva forat a la banda dreta nostra. Durant bastants minuts d’aquesta segona part, els locals han estat jugant amb nou jugadors, atès que n’han marxat dos als vestidors per acumulació de grogues. El JSPM no ha sabut aprofitar la superioritat numèrica. Precisament el 4 a dos l’han fet amb nou jugadors al camp.

El més positiu: el debut del nou porter que ens ha parat un penal.

Per oblidar: el resultat i tot el reguitzell de targes grogues i vermelles.