El nostre escutJ.S.P.M.

Les Notícies

AVUI CELEBREM EL PRIMER ANIVERSARI DE LA WEB
Enviada per: Toni Quintana - Webmestre
El dia [08/07/2006] [00:00] - Aquesta notícia ha estat llegida 1082 vegades.
 

Avui fa un any que vam registrar el domini "www.olotjspm.com", la directiva volia comprar el domini "www.jspm.com" cosa que no va poder ser posible perque ja estava registrat per una empresa d'investigació farmacèutica.
Qui s'havia d'imaginar que algú altre pogués tenir les mateixes inicials que nosaltres "J.S.P.M.", doncs no tan sols hi ha aquesta empresa sinó que una entitat esportiva francesa també ha posat les mateixes inicials en un equip de futbol.

Actualment tenim la web hostatjada en un servidor Italià que és molt econòmic i no posa cap tipus de publicitat.Antigament teníem la web en un servidor gratuït que posava molta publicitat i fins i tot instal.lava programes espia en els ordenadors dels usuaris que ens visitaven, fou per aquest motiu el que ens va fer decidir de comprar un domini i un hosting professional.

En aquest primer any hem rebut un total de 5449 visitants per (ip/dia) que han visitat un total de 54676 pàgines, amb una mitjana de 10 pàgines per visita. Els robots (google, yahoo, msm ...) ens han cercat un total de 2338 pàgines i els usuaris encara ens visiten més amb el Internet Explorer que no amb el Nestcape (Mozilla), tot i que cada vegada es va igualant més.

Avui comencem el segon any de vida d'aquesta web, amb l'aturada esportiva, aprofitarem per millorar algunes coses com l'agenda i les notícies, també acabarem espais que encara no són del tot operatius. Esperem tenir-lo tot a punt per quan comenci la nova temporada, fins a les hores només dessitjar-vos unes bones vacances d'estiu.


Les Notícies versió 2.00
Realitzada per TQB
© Toquinbar - JSPM, (2005-2008)