Les Notícies

Juvenil: JSPM - C.E. Anglès (2-4)
Enviada per: Antoni Quintana Barnadas
El dia [08/05/2011] [10:42] - Aquesta notícia ha estat llegida 1034 vegades.

Molt bon partit del Sant Pere Màrtir que ha complicat moltíssim a l'Anglès que s'està jugant el campionat de lliga.

La primera part ha acabat amb el resultat de 0-1, gol marcat al minut 26, després una part molt igualada. En la segona el Sant Pere Màrtir ha empatat en el minut 15 i s'ha avançat en el marcador en el 18. Llavors un Anglès dolgut i neguitòs ha hagut de treballar moltíssim per poder tirar endavant el partit. En el minut 23 ha empatat el partit, semblava que acabaria en empat, però en el 45 l'Anglès ha marcat el 2-3 i ha rematat la feina marcant el definitiu 2-4 en el temps de descompte.

Vull felicitat als jugadors del Sant Pere Màrtir pel seu esforç en aquest partit, donant més del 110% dins el terreny de joc.