Les Notícies

ELS INFANTILS NO FALLEN.
Enviada per: Antoni Quintana Barnadas
El dia [11/11/2006] [22:00] - Aquesta notícia ha estat llegida 952 vegades.

Efectivament els infantils han estat a l'alçada i no ha fallat, guanyant per un resultat de 3-1 contra l'Escola de Futbol Baix Ter "B".

El partit, com no sol ser habitual, ha començat un quart d'hora abans del que estava previst, l'àrbitre ens ho ha demanat i els dos equips hi ha estat d'acord. La primera part ha començat molt igualada, però ha estat el Joventut el que amb una mica de fortuna ha posat el 1-0 en el minut 12 amb un centre-xut d'en Manel. A partir d'aquest moment el domini ha estat dels jugadors locals que han marcat el 2-0 en el minut 24 obra d'en Javi.

En la segona part el Joventut ha apretat moltíssim al Baix Ter, provocant en els 12 primers minuts 6 córners. Els visitants sortien amb ràpides jugades al contra atac i en el minut 49, en una badada de la defensa, escursaven les diferéncies, però el Joventut ha reaccionat per mitjà d'en Pol que en el minut 66 ha posat el definitiu 3-1.

Avui s'ha jugat contra un equip molt ben organitzat, sobretot en defensa, però el JSPM ha donat la talla i ha guanyat sense masses problemes. El diumenge de la setmana que ve tenim un desplaçament complicat, anirem al camp del Besalú.