El nostre escutJ.S.P.M.

Les Notícies

Infantil: JSPM - La Salle "B" (5-0)
Enviada per: Antoni Quintana Barnadas
El dia [02/12/2006] [18:30] - Aquesta notícia ha estat llegida 1046 vegades.
 

Avui al matí s'ha disputat la vuitena jornada de la 3ª divisió infantil, ha passat pel municipal del Pla de Dalt La Salle de Figueres "B", equip que no sap el que és guanyar a fora ni perdre a casa.

Feia vent, el Joventut no ha pogut triar el camp i ens ha tocat tenir el vent en contra com la setmana passada, això sí, aquest cop bufava amb molt poca força. Els locals han sortit al camp amb moltes ganes i molt concentrats, volien resoldre el partit el més aviat posible. Durant tota la primera part l'equip ha estat jugant a un bon nivell marcant 3 gols, el primer en el minut 8, el segon en el 20 (els dos obra d'en Kisima) i en el 32 en Dani ha marcat el tercer.

En la segona, l'entrenador ha fet canvis, de jugadors i de posicions, aquets fet a provocat que el bon joc desenvolupat a la primera part no es veiés en la segona, tot i així el JSPM ha marcat 2 gols més, en el 47 en Javi de penal i en el 55 l'Alex en aprofitar un rebuig del porter.

Amb aquest resultat seguim líders, si acompanyen els altres resultats, encara ho serem més. Ara arribaran els partits més difícils, la setmana vinent anirem a visitar l'Abadessenc, equip que ha guanyat tots els partits jugats en el seu terreny.


Les Notícies versió 2.00
Realitzada per TQB
© Toquinbar - JSPM, (2005-2008)