El nostre escutJ.S.P.M.

Les Notícies

Barraca Festes del Tura 2015
Enviada per: Josep Coromina Vilarrasa
El dia [16/07/2015] [13:03] - Aquesta notícia ha estat llegida 947 vegades.
 

Benvolguts/des:

Per les Festes del Tura, estem organitzant una barraca per poder fer front a les despeses de la temporada passada i començar amb bon peu la propera.
És necessària la col·laboració de persones responsables que puguin estar al capdavant de la barraca durant les quatre nits que ens ocuparà, fent tasques de cuina, servir la barra......
Els torns seran d'una nit (de 7 tarda a 6 matí).
Cal unes nou o deu persones per nit. Quaranta persones en total.
Penseu que si no som aquest nombre de col·laboradors, la barraca no es farà, i passarem a augmentar les quotes per jugar a futbol.
Caldria que en el termini més ràpid possible (fins diumenge 19) ens diguèssiu la vostra disponibilitat o no en completar els torns i quina nit no us va bé. També ens caldria saber si podeu col·laborar a més, en el muntage i desmuntage.
En cas de no rebre resposta en el termini indicat, o bé no arribem al nombre de col·laboradors desitjat (40), decidirem al respecte en la reunió de Junta del dilluns 20 de juliol: si fem barraca o no en fem i si apujem les quotes per jugar a futbol.

Salutacions a tothom.


El club.

Aquest missatge s'ha enviat a totes i cadascuna de les adreces que heu facilitatr en el momnet de fer la preinscripció, excloent la categoria de escoleta.


Les Notícies versió 2.00
Realitzada per TQB
© Toquinbar - JSPM, (2005-2008)