El dia [28/11/2015] [21:24] - Aquesta notícia ha estat llegida 880 vegades.

ALEVI SEGONA DIVISIÓ GRUP 25

CRÒNICA JUVENTUT SANT PERE MÀRTIR- SANT ROC

Injust empat al camp múnicipal de Sant Roc.
Després d'uns primers minuts d'incertesa, on els jugadors s'han trobat un rival amb una classe de joc a la qual no estan acostumats i que no s'esperàven, al minut 12, fruit duna jugada ensajada de còrner ha arribat el primer gol l'autor del qual ha estat Pau Bassols. A partir d'aqui, l'equip s'ha crescut i 2 minuts més endavant d'un xut potent desde fora l'area ha arribat el segon de les mans d'Eric Lobato. Aquesta situació ha provocat que el rival anés a mort i ha aconseguit marcar l'1-2 just abans  que l'arbitre xiulés el final del primer quart.
El segon quart, el rival ha sortir a una intensitat molt elevada, a diferencia de nosaltres. Això ha provoct que el minut 20 ens empatessin 2-2. Davant de l'empat hem anat entran dins el partit, però no tan com en partits anteriors on el partit ens el feiem nostre. El minut 23, ens hem avançat al marcador amb un gol incert en pròpia porteria 2-3. A la part final del segon quart, ha arribat el seu tercer gol, osa que ens ha fet anar cap al tunel de vestidors amb un empat 3-3 a l'esquena.
El tercer quart, hem sortit amb una millor actitut que les parts aneriors, però tot hi haber-hi multiples ocasions clares, no hem vist el gol.
L'ultim quart, era la ultima oportunitat, i això ha fet que els dos equips donessin el seu màxim, cosa que ha creat un clima de crispació entre algun jugador i l'arbit ha hagut de veures obligat a posar ordre en certs moments. Després de molts de nervis ha arribat el gol a favor a mans de Pol Pastor i ens hem avançat al marcador 3-4. A partir d'aquí, hem jugat de forma una mica més relaxada però sense cometre errors.A dos minuts del final del partit, l'arbitre ha assenyalat una falta discutible prop de l'àrea que ha acabat en gol i escrivint el resultat final que ha estat de 4-4.
Com a valoració final, partit per oblidar i començar a pensar en el partit de la setmana seguent contra el torelló. Remarcar com a aspecte positiu la reacció del final del partit dels jugadors que estaven enfadats per el resultat final, cosa que demostra que senten els colors més del que molta gent és pot imaginar.