Les Notícies

Infantil: Atlètic Olot - JSPM (4-1)
Enviada per: Antoni Quintana Barnadas
El dia [23/12/2006] [21:00] - Aquesta notícia ha estat llegida 1002 vegades.

Avui s'ha jugat la onzena jornada, que ha estat avançada sobre la data prevista del dia 6 de gener. Aquesta tarda ens hem desplassat al camp de les Mates, un camp on juga un dels rivals directes per la lluita pel campionat, l'Atlètic Olot.

El Joventut Sant Pere Màrtir ha sortir al camp amb ganes de resoldre el partit el més aviat posible, els locals es defensaven amb una bona pila de jugadors al darrera, el joc estava dominat clarament pels visitants. El primer gol ha arribat per part de l'Atlètic en el minut 25 quan han aprofitat un rebuig, en una mala entesa entre la defensa i el porter, en una falta que l'han picat desde mig camp. El Joventut ha reaccionat al cap de tres minuts amb un golàs d'en Gueri.

En el primer minut de la segona ha arribat el 2-1 favorable als locals, amb una altra badada defensiva. El Joventut ha començat a apretar als locals encara amb més força, però la pilota no volia entrar, dos xuts que s'han estavallat als pals i una pilota que s'ha passejat sobre la ratlla de gol i que podria haver estat gol fantasma. En el 57 una falta, igual que la que ha significat el primer gol, i en clar fora de joc del rematador, ha fet pujar el 3-1. El Joventut ha pujat encara més a l'atac i els locals han acabat marcant el 4-1 definitiu a tan sols 5 minut de la fí.

Amb aquest primer partit perdut acabem l'any amb un molt mal resultat, els jugadors s'han esforçat, però no han estat encertats. No s'ha jugat bé, a l'equip contrari li han sortit les coses i a nosaltres no. Dos fallades defensives que ha estat gol, dos gols en fora de joc (segons alguns espectadors que estaven en línea) i dues pilotes que hem estavallat al pal, han fet que el resultat fos tant contundent.