Crònica Benjamí 2006: JSPM - At. Banyoles (5-2)
El dia [27/01/2016] [15:02] - Aquesta notícia ha estat llegida 954 vegades.

HORA: 10,30h
LLOC: CAMP DE FUTBOL SANT PERE MÀRTIR

“RETORN del LIDER”
JSPM 5 – ATLÈTIC BANYOLES 2

El Sant Pere Màrtir va aconseguir refer-se amb una victòria molt treballada davant de l´equip del Pla de l´Estany Atlètic Banyoles, després que el cap de setmana anterior es va cedir un empat davant de La Canya (4-4), partit aplaçat, i de la derrota amb el Llierca Atlètic (5-6).

El partit va començar bé pel nostre equip ja que en Genís va marcar en el minut 2 amb un xut ajustat a la dreta del porter visitant. Un minut abans l´àrbitre ja havia anul·lat un altre gol d´en Genís per suposat fora de joc.

La primera part va ser dominada per l´equip de casa generant ocasions però sense poder-les aprofitar.

La segona part va començar igual de bé ja que l´Èric va marcar en el minut 1 posant terra pel mig i donant tranquil·litat a l´equip.

L´equip vistant va retallar distàncies en l´últim minut de la segona part.

En el minut 5 de la tercera part l´Atlètic Banyoles marca el segon gol, posant
l´empat en el marcador, que no es va moure més durant aquesta part, tot i que el joc va ser molt intens i amb moltes ocasions pels dos equips fent patir molt les respectives defenses.

El joc del Sant Pere va millorar notablement en l´última part, pressionant constantment la porteria del rival.
Al minut 5 de la quarta part GOLAAAAAÀS de l´Eric per tota l´esquadra i des de fora l´àrea!!!!

L´Atlètic Banyoles va tenir una molt bona ocasió xutant una falta a la frontal de l´ àrea que va resoldre en Màxim desviant la pilota per sobre de la porteria.

Al minut 10 contratac i gol d´en Genís d´esquenes a la porteria.

El partit va quedar sentenciat a l´última jugada en la que l´Alex C. va marcar el cinquè gol del sant Pere Martir.

Cal destacar el bon partit de tot l´equip, ja que tots s´hi van esforçar molt.

Felicitats a tot l´equip! FORÇA SANT PERE.