El nostre escutJ.S.P.M.

Les Notícies

Crònica alevins
Enviada per: Josep Coromina Vilarrasa
El dia [04/02/2016] [16:39] - Aquesta notícia ha estat llegida 749 vegades.
 

Crònica Aleví

PE MONTAGUT-JOVENTUT SANT PERE MÀRTIR
Data : Dissabte 31/01/2016
Lloc : Camp del Montagut
Resultat : MONTAGUT 3 - JSPM 3



Avui l'equip ha tret un empat en un camp en el que tot i ser fora de casa s'hauria d'haver guanyat, ja que era el camp del cuer de la Lliga.
Ha estat un partit irregular en el que als nens se'ls ha notat que els ha costat adaptar-se al terreny de joc, que és l'únic camp de terra de la competició.
Hem començat bé, manant i avantçant-nos amb un gol d'en Jesús, i hem pogut marcar algun gol més amb dues ocasions d'en Pol Puig que han anat a fora per ben poc i amb un pal d'en Pau Bassols.
Després l'equip ha baixat molt i hem tingut una fase molt dolenta en la que el Montagut ha fet tres gols posant-se 3-1 per davant.
No obstant, al final s'ha reaccionat. Primer hem marcat el 3-2 amb un gol d'en Guillem a la sortida d'un còrner en jugada assajada, que de ben segur ha deixat molt contents als entrenadors.
Al final hem pogut empatar amb un gol d'en Nil en una rápida i bona combinació de contraatac.
Un partit que ha de servir als nens per saber que cal esforçar-se al màxim contra tots els rivals i que de vegades, tot i no poder fer el joc habitual de passades i combinació si el camp no ho permet, s'ha de saber treure els partits endavant amb un joc més directe i contundent.

Crònica de Xavi Pastor


Les Notícies versió 2.00
Realitzada per TQB
© Toquinbar - JSPM, (2005-2008)