Les Notícies

Infantil: U.E. Porqueres - JSPM (0-4)
Enviada per: Antoni Quintana Barnadas
El dia [21/01/2007] [10:08] - Aquesta notícia ha estat llegida 925 vegades.

Ahir el matí va començar la última jornada de la primera volta. Nosaltres amb l'equip infantil ens vam desplaçar fins la comarca del Plà de l'Estany per disputar aquest partit contra la Unió Esportiva Porqueres "B". En cas de victòria seriem els campions d'hivern.

El partit va començar amb un cert retard, ja que es va disputar anteriorment un altre partit. El JSPM va sortir al camp amb les ganes de sempre per guanyar el partit, amb un clar domini però sense jugar gaire bé. En el minut 10 en Javi, el nostre pichichi, va posar el 0-1. El domini era total amb un rival que apenes era capaç de llançar contraatacs i encara sense perill. En el 20 en Migue posava el 0-2 i el JPSM va començar a jugar molt millor, en el 27 l'Adri (Gio) de penal va posar el 0-3.

La segona part va començar molt bé, perque en el minut 3 en Kisima marcava el 0-4. La posesió de la pilota va tornar a ser pel JSPM, però l'equip no va ser gaire efectiu, van fallar en els darrers metres i un altre cop van estavallar pilotes al pal.

El resum del partit és que no es va jugar gaire bé, però es va guanyar sense cap problema i ara ja podem dir que som campions d'hivern. La setmana vinent comença la segona volta, és hora de posar els comptadors a zero i tornar a apretar fort.