El nostre escutJ.S.P.M.

Les Notícies

Convocatòria de les eleccions per a nova Junta Directiva
Enviada per: Josep Coromina Vilarrasa
El dia [14/05/2018] [19:20] - Aquesta notícia ha estat llegida 3001 vegades.
 

Es fa públic per a general coneixement i als efectes que s’esmentaran que s’ha iniciat procés electoral encaminat a la renovació de la Junta, per expirar el mandat actual el proper 22 de juny de 2018.

La Junta Directiva, va convocar Assemblea General i aquesta, en sessió ordinària celebrada el dilluns dia 7 de maig, aprovà els següents acords, en compliment de l’establert en els articles 16 i següents dels Estatuts del Club i per tal de procedir a la celebració de noves eleccions per a la renovació de la Junta.

Primer.- Acordar la celebració d’eleccions per a elegir els nous membres de la Junta Directiva del Club.

Segon.- Determinar el dilluns 14 de maig a les 20:00 hores de la tarda, com a dia en que es realitzarà l’acte públic per a la designació per sorteig dels/les membres de la Junta Electoral, en un nombre de tres, dels quals un/a en serà qui Presideixi, el segon/a, qui realitzi les funcions de Secretari/ària i el tercer/a en serà Vocal.

Tercer.- Fixar el termini d’exposició pública per a les persones associades del cens electoral, una vegada constituïda la junta electoral, per tal que es puguin formular les reclamacions als efectes d’esmena dins del termini establert.

Quart.- Aprovar el calendari electoral fixant el dia de celebració de l’assemblea general, en el transcurs de la qual, es procedirà a l’acte de les votacions.
- Consulta i reclamacions: del dimarts 15 de maig al divendres 25 de maig.
- Resolució de reclamacions i presentació de candidatures: del dilluns 28 de maig al divendres 8 de juny.
- Dia de les eleccions: Dissabte 16 de juny.

Cinquè.- Aprovar la relació de persones sòcies de l’entitat que poden ser escollides com a membres de la Junta Electoral.


Les Notícies versió 2.00
Realitzada per TQB
© Toquinbar - JSPM, (2005-2008)