Les Notícies

Juvenil: U.E. Olot "B" - JSPM (1-3)
Enviada per: Antoni Quintana Barnadas
El dia [21/01/2007] [19:07] - Aquesta notícia ha estat llegida 1198 vegades.

Avui ens hem desplaçat al camp de La Unió Esportiva Olot per veure el darrer partit de la primera volta. El JSPM d'enfrontava a L'Olot "B" en un camp on l'estat de la gespa ens ha sorprés pel seu mal estat.

L'Olot que anava per davant en la taula s'ha avançat en el marcador només d'iniciar-se el partit. El JSPM ha començat a jugar molt bé, molt més que el seu rival, i els fruits ha arribat empatant el partit i remontant-lo abans d'acabar la primera part.

En la segona el JSPM ha tingut el partit totalment controlat i ha aprofitat una jugada personal de Marc Lloret per marcar el definitiu 1-3. Avui hem pogut veure aquest equip que quan vol és capaç de tot, han fet una primera part fenomenal i una segona on han sabut aguantar l'empenta de L'Olot que ha corregut però no ha atrapat res.