Infantil: JSPM - F.C. Argelaguer (2-1)
Enviada per: Antoni Quintana Barnadas
El dia [03/02/2007] [18:24] - Aquesta notícia ha estat llegida 1058 vegades.

Després del mal joc que va fer l'equip en la darrera jornada, avui calia fer un partidàs per demostrar a tothom que només havia estat una patinada.

El dia s'ha aixecat amb boirina, estava núvol, més o menys com ha estat l'equip. Els jugadors han posat ganes i han intentat fer-ho el màxim de bé, però les coses no els hi han sortit. En la primera part ha estat superior el JSPM que no ha sabut jugar en els darrers metres. En el minut 22 una falta, que ha picat magistralment l'Aleix, ha fet pujar el 1-0 en el marcador.

En la segona el JSPM continuava dominant el partit però no trobava el forat de la porteria. Les ocasions han estat prou clares, però no s'han materialitzat. En minut 58, en un altre falta, l'Aleix tornava a posar la pilota dins la porteria de l'Argelaguer. Amb el 2-0 l'equip s'ha relaxat, en una badada de la defensa, un jugador visitant s'ha quedat sol davant el nostre porter, que ha fet una bona sortida però no ha pogut evitar el gol.

L'equip ha millorat respecta la setmana passada, però encara els hi falta molt encert i més lluita, tant al davant com a mig camp.