Dijous, 28 de Març de 2024 - HL: 22:38El sol surt a les (06:39:39) i s'amaga a les (19:11:09) el dia dura (12:31:30)Usuari: No Registrat
L'escut
Joventut Sant Pere Màrtir
jugadors disputant un partit
Cadet temporada 2003-2004
Inici Actualitat Qui soms Com arribar Història Fes-te Soci Notícies Fotos Google Maps Usuaris

[16 de Gener del 2010] [20:34] - [Avui fa 5185 dies 2h 04m 25s.] Lectures: 1111

Avui hem vist una primera part ben diferent de la segona. Comencem en una primera part que al principi no surtia res de res, encara que estavem jugant força be. Però als últims 5 minuts hem marcat el primer gol i ha sigut en aquests moments quan hem descobert a un Sant Pere Màrtir desconegut fins ara.

En la segona part el Sant Pere Màrtir ha sortit esperonat, és que s'ho menjaven tot. S'ha vist la feina de 2 super entrenadors, que fins ara no havia donat resultat, perque aquesta mainada no els hi feien cas, però a la que els hi han fet cas aquí en teniu el resultat. En 15 minuts ja havien fet 4 gols, (quines MÀQUINES que tenim), hem de jugar així més sovint. Valga'm déu si ens possesim les piles a cada partit.

2 gols d'en Sergio, 2 gols d'en Fabrega i 1 d'en Redu.
Un bon resultat. SEMPRE, SEMPRE AIXIIIIIIIIII, endavant Sant Pere Màrtir.