Dijous, 2 de Maig de 2024 - HL: 00:09El sol surt a les (06:44:37) i s'amaga a les (20:50:04) el dia dura (14:05:27)Usuari: No Registrat
L'escut
Joventut Sant Pere Màrtir
jugadors disputant un partit
Cadet temporada 2003-2004
Inici Actualitat Qui soms Com arribar Història Fes-te Soci Notícies Fotos Google Maps Usuaris

JSPM INFANTIL – LES PRESES

[10 de Novembre del 2015] [14:49] - [Avui fa 3095 dies 8h 20m 05s.] Lectures: 799

CRÒNICA
JORNADA 6 INFANTIL 2ª DIVISIO GRUP 5

Aquest dissabte passat dia 7 a les 4 de la tarda es disputava al municipal del Joventut Sant Pere Màrtir el partit de la Segona Divisió Infantil que enfrontava el JSPM amb Les Preses.
Emocionant i molt disputat partit durant tots els 70 minuts de joc.
Hi van haver oportunitats pels dos equips però es va arribar al descans amb empat a zero gols, a pesar de l'esforç i la perseverança dels de casa.
Malauradament, al minut 55 Les Preses s'avançava al marcador gràcies a una jugada a l'interior de l'àrea. En aquesta acció vam tenir la mala sort de presenciar la lesió del nostre porter Pau Presseguer.
Però al minut 66, en una jugada a pilota parada en l'àrea rival, amb un excel·lent i oportú cop de cap d'en Martí Balat es va poder empatar el partit.
L'empat a 1 gols va ser el resultat final de l'encontre.
Cal destacar la implicació i les ganes que van demostrar els jugadors del nostre equip per tirar endavant el partit.
Esperem que els bons resultats ens vagin acompanyant, la sort faci una mica més d'acte de presència i que en Pau es millori aviat.

Enviada per : Josep Coromina Vilarrasa