Dissabte, 20 d'Abril de 2024 - HL: 02:46El sol surt a les (07:01:43) i s'amaga a les (20:36:47) el dia dura (13:35:04)Usuari: No Registrat  
L'escut
Joventut Sant Pere Màrtir
jugadors disputant un partit
Juvenil temporada 2003-2004
Inici Actualitat Qui soms Com arribar Història Fes-te Soci Notícies Fotos Google Maps Usuaris
Menú General
  · Inici
  · Notícies actuals
  · Agenda
  · Resultats Locals On-Line
  · Estadístiques Web
  · Unió de Consells Esportius
Plantilles 2019-2020
  · Primer Equip
  · Equip Femení
  · Equip Juvenil
  · Equip Cadet
  · Equip Infantil Femení
  · Equip Infantil
  · Equip Aleví A
  · Equip Aleví B
  · Equip Benjamí A
  · Equip Benjamí B
  · Altres Temporades
Calendaris 2017-2018
  · 4ª Catalana (G27)
Utilitats
  · Cercadors
  · El teu Navegador
  · Enllaços
  · El temps a Catalunya
Visites

Visites rebudes desde el juliol de 2005


Hem realitzat
3.106.445
Visualitzacions de pàgines

Dades Tècniques

La teva IP és
3.133.144.217

ISP
amazonaws.com

Software Servidor
Apache

Versió php
5.2.17

Hora Usuari

   

Llegeix Notícia


 Estàs a: Notícies Antigües->Temporada 2015-2016->General->Llegint Notícia

 
 

El meu fill també era en Messi

 
 
 
  [11 de Novembre del 2015] [21:34] - [Avui fa 3082 dies 4h 12m 06s.] Lectures: 4163  
 
 
 

EL MEU FILL TAMBÉ ERA EN MESSI

Escrito por elparedenpol el 26-10-2015 en formació. Comentarios (0)
El meu fill, en Pol, quan tenia set anys era boníssim. Era en Messi. Tothom ho deia. Ell i en Marc, que també era en Messi i, a més, era el millor amic del meu fill. Van jugar junts a l’Escoleta, després de Prebenjamins i Benjamins. Ho van guanyar tot. Tota la comarca parlava de l’equip d’en Marc i en Pol que, tot i ser d’un poble molt petit, ho guanyaven tot. A Alevins, van començar a arribar les primeres ofertes. No eren ni del Barça ni de l’Espanyol, però eren equips de Preferent i Divisió d’Honor.

Amb sa mare sempre havíem dit que si arribaven aquestes ofertes (que sabíem que arribarien, perquè el nostre fill era boníssim) li deixaríem decidir a ell i que, si feia falta, nosaltres ja faríem un esforç. A Alevins de primer any encara van jugar junts (amb en Marc, vull dir), però a Alevins de segon any, el nostre fill, en Pol, que aquell moment tenia 11 anys va decidir que “ho volia provar”. Vam fitxar per un equip de Divisió d’Honor,...i dic ‘vam’ perquè, tot i que era ell qui jugava, érem la seva mare i jo qui el portàvem tres vegades per setmana + el partit a 37Km del nostre poble perquè en Pol pogués jugar a Divisió d’Honor. En Marc es va quedar a l’equip del poble a jugar a Segona Divisió. Li vam dir al seu pare que era “fer un pas enrere, perdre una oportunitat”. De fet, ens hagués agradat que en Marc hagués fitxat també, sobretot per combinar-nos els viatges, però no va ser així.

Vam jugar dos anys a Divisió d’Honor i dos a Preferent. Vam córrer per tot Catalunya seguint en Pol, tant a casa com a fora. Al principi ho jugava tot, era el millor de l’equip. Però el segon any d’Infantil, l’entrenador el va posar de lateral esquerra i no és el seu lloc. Ell és pivot defensiu i jo li vaig dir al seu entrenador, però em va dir que “allà en Pol li donava molt més”. Aquell any vam acabar baixant de categoria i en Pol, que fins al moment havia sigut un jugador important, va passar a jugar només mitges parts.

De Cadet de primer any, a Preferent, va ser horrible. No va ser mai titular. Sortia a les segones parts i algun partit ni el feia sortir. En Marc seguia jugant a l’equip del poble, a Segona Divisió, anaven primers a pocs punts del segon i l’entrenador de l’equip, el mateix que en Pol i en Marc havien tingut quan jugaven a l’increïble benjamí que ho guanyava tot, m’ho havia comentat moltes vegades: “perquè no torneu i ens foteu un cop de ma per pujar l’equip. Aquí en Pol ho jugarà tot, s’ho passarà bé i es sentirà important”. I jo li deia “que no, que els entrenaments eren molt intensos a Preferent i que era una categoria per disfrutar”.

A juvenil de primer any vam canviar d’aires. Vam anar a jugar a Primera, a un equip més a prop de casa nostra. Feien equip per pujar, o això ens van dir. I com que l’Ignasi, que viu al nostre poble, també hi jugava, ens combinàvem els viatges amb el seu pare i tot plegat no es feia tant pesat.

Vam acabar 7ns i no vam pujar. El segon any de Juvenils, en Pol ens va dir a sa mare i a mi que no volia jugar, que havia avorrit el futbol, així que es va passar dos anys en blanc, sense trepitjat un camp de futbol. Anava al gimnàs per no perdre la forma i va començar a fer curses d’aquestes de muntanya, que estan tant de moda.

Ara en Pol té 18 anys. Ha començat la Universitat i ha tornat al futbol. Juga al Quarta Catalana que tenim al poble. Han fet un equip amb una colla d’amics i juguen per passar-s’ho bé. Ell juga de pivot i és el millor de l’equip i això que no entrena cap dia. En Marc però, l’amic de l’ànima del meu fill no juga amb la colla d’amics. En Marc juga al primer equip del poble, que està a Primera Catalana. Van primers i ho està jugant tot. És el capità de l’equip i el seu pare em va comentar que ja els han trucat equips de Tercera Divisió, però que ell aquí hi està molt bé.

I jo, que sóc el pare d’en Pol, no entenc res. Com pot ser que en Marc, que ha jugat tota la seva vida a Segona Divisió, que “va fer un pas enrere i va perdre la oportunitat de la seva vida” ho hagi aconseguit i el meu fill, que havia de ser en Messi no?

Per sort, tinc un fill petit, en Nil que apunta maneres. Li diuen en Neymar i l’any que ve marxem del club del poble, ja que ens han trucat per jugar a Divisió d’Honor.

@El_pare_den_pol

 
 
 
     
 
  Enviada per : Josep Coromina Vilarrasa  
  J.S.P.M. © Olot (2005-2024)  
 
 

 Estàs a: Notícies Antigües->Temporada 2015-2016->General->Llegint Notícia

Les Notícies versió 2.00
Realitzada per TQB
© Toquinbar - JSPM, (2005-2008)

   
Publicitat
Informació de Meteoclimàtic
Informació de: El tiempo
Tots els logos i marques d'aquest Portal Web són propietat del seu respectiu creador o propietari.
Els comentaris i les informacions ho són dels seus usuaris. La resta de JSPM © (2005 - 2024)
M'he generat en 0.031 segons en el server de Aruba Itàlia (Technorail).
(El temps mitjà de càrrega d'aquest servidor Web és de 0.179 segons)
L'himne del Joventut Sant Pere Màrtir.
Creat i interpretat per: © PDP EXPERIENCE


--> Clic-keu aquí per reproduir himne <--
--> Clic-keu aquí per descarregar l'himne <--