Divendres, 19 d'Abril de 2024 - HL: 10:33El sol surt a les (07:03:15) i s'amaga a les (20:35:40) el dia dura (13:32:25)Usuari: No Registrat
L'escut
Joventut Sant Pere Màrtir
jugadors disputant un partit
Campió Infantil 2006-2007
Inici Actualitat Qui soms Com arribar Història Fes-te Soci Notícies Fotos Google Maps Usuaris

JSPM 2 - Bosc de Tosca 1
Aquest diumenge al matí al camp del JSPM s'ha disputat el partit dels nostres cadets contra el Bosc de Tosca. Al minut 2 de la primera part un xut d'en Kevin que el porter a volgut agafar pero se l'hi ha escapat cap a dins la porteria a arribat el primer gol. Hem arribat a la mitja part amb el marcador a favor i només començar la segona part amb una bona jugada col·lectiva finalitzada per un xut d'en Jordi Alcanyiz ha arribat el 2on gol. A partir d'aqui el Bosc de Tosca a apretat molt i al cap de 10 minuts ens han fet el 2-1. Hem aguantat molt bé la pressió fins al final del partit, i al contraactat hem tingut moltes ocasions per a fer el tercer gol que no hem aconseguit.

Gran partit dels nostres cadets, seguint la evolució dels últims partits, agafant tranquilitat quan tenim la pilota al peus i posant-hi molta concentració i intensitat. Agrair als 4 infantils que han jugat i han fet un partidàs!!. Bona feina! A seguir treballant!